OGIBiz Website

Menu
2760416
Main Description
2778985

Ανακοίνωση σχετικά με τον Covid-19:   Τηρούμε όλους τους αναγκαίους κανόνες υγειϊνής αναφορικά με την καθαριότητα των κατοικιών. Πριν από κάθε άφιξη απολυμαίνονται εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι των κατοικιών και όλα τα οικιακά σκεύη και σερβίτσια, ώστε να παραδοθούν στην αποκλειστική χρήση των επισκεπτών της κατοικίας. Ωστόσο σε περίπτωση που η χώρα μας ή/και η χώρα προέλευσης των επισκεπτών βρεθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κατά την περίοδο τη επιλεγμένης διαμονής, δεν θα εφαρμοστεί η ακυρωτική πολιτική του καταλύματος και οποιαδήποτε πιθανή προκαταβολή θα επιστραφεί. Επίσης δίνεται η δυνατότητα αλλαγής ημερομηνιών διαμονής, με μοναδική υποχρέωση τη χρέωση πιθανού επιπλέον ποσού λόγω αλλαγής περιόδου.

 Νέα και Ανακοινώσεις

Main Description
2779032

14/5/2020

Ανοίγουμε την 1/6/2020 και Οργανωνόμαστε πολύ Σχολαστικά

Από Αρχές Μαρτίου εώς και μία εβδομάδα πριν, όλοι υποχρεωθήκαμε να μείνουμε στο σπίτι και να εργαζόμαστε από εκεί. Οι πτήσεις από και προς το εξωτερικό σταμάτησαν και οι εσωτερικές μετακινήσεις περιορίστηκαν στις απολύτως απαραίτητες. 

Τώρα εφόσον έφτασε η μεταδοτικότητα του ιού σε βαθμό R0, επιστρέφουμε σταδιακά στην κανονικότητα.

Εμείς, αναγκαστήκαμε να σταματήσουμε τη λειτουργία μας εώς την 1η Ιουνίου και όλο αυτό το διάστημα δουλεύουμε σκληρά, ώστε να οργανώσουμε την επόμενη μέρα και να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για την πλέον ασφαλή διαμονή των επισκεπτών μας.

Όπως ήδη γνωρίζετε, το κατάλυμά μας αποτελείται από 5 πλήρως εξοπλισμένες ανεξάρτητες κατοικίες,  με τη δική τους βεράντα και κήπο, γεγονός που εξασφαλίζει την αυτονομία και την ιδιωτικότητα και κατ' επέκταση την ασφάλεια των κατοίκων σε σχέση με τον covid-19.

Προκειμένου να αποκλείσουμε τη μετάδοση του covid-19 στους επισκέπτες μας, δημιουργήσαμε νέο αυστηροποιημένο πρωτόκολο απολύμανσης και συμπεριφοράς εντός του καταλύματος, το οποίο και σας παραθέτουμε:

 1.  Πριν από κάθε άφιξη συνεργείο καθαρισμού κάνοντας χρήση του απαραίτητου εξοπλισμού, όπως γάντια και μάσκες, θα εισέρχεται στην κατοικία και θα:
 • Απολυμαίνει όλες τις επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με το ανθρώπινο χέρι (ντουλάπες, πόμολα, πόρτες, διακόπτες, τραπέζια, πάγκους, κουπαστές, καναπέδες, κρεβάτια,...), με τη χρήση ατμοκαθαριστή που αναπτύσσει πάνω από 70 βαθμούς Κελσίου θερμοκρασία και σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ σκοτώνει όλους τους παθογόνους οργανισμούς και τον covid-19. Κατόπιν, πάλι με τη χρήση του ατμοκαθαριστή θα απολυμαίνονται τα μπάνια και η κουζίνα.

 • Καθαρισμός και απολύμανση όλης της κατοικίας με τη χρήση μικροβιοκτόνων καθαριστικών.

 • Καθαρισμός και απολύμανση των εξωτερικών χώρων της κατοικίας (ιδιωτικοί κήποι και βεράντες με τα έπιπλά τους) με ατμοκαθαριστή και/ή με ψεκασμό απολυμαντικών.

 • Πιάτα και σερβίτσια θα πλένονται όλα στο πλυντήριο πιάτων σε υψηλές θερμοκρασίες πριν παραδοθούν στον επισκέπτη για χρήση.

 • Σε όλα τα control τηλεοράσεων και κλιματιστικών θα τοποθετούνται προστατευτικά μιας χρήσεως.

 1. Οι κατοικίες θα αερίζονται επαρκώς και καθ’ όλη τη διάρκεια του καθαρισμού. Υπάρχουν σίτες σε όλες τις μπαλκονόπορτες και τα παράθυρα των κατοικιών.

 2. Το check- in και check out θα γίνεται χωρίς την παρουσία μας. Εαν χρειαστεί για κάποια δική σας ανάγκη η παρουσία μας, θα είμαστε κοντά σας κάνοντας πάντα χρήση του προστατευτικού εξοπλισμού (μάσκες, γάντια).

 3. Η αλλαγή κλινοσκεπασμάτων και η καθαριότητα της κατοικίας θα γίνεται σε χρόνο που θα ορίζεται από εσάς χωρίς την παρουσία σας στο χώρο.

 4. Η καθημερινή αποκομιδή των σκουπιδιών θα γίνεται από έξω από την κατοικία σας.

 5. Εσείς μπορεί να μη μας βλέπετε, αλλά εμείς θα φροντίσουμε οτιδήποτε χρειαστείτε αναφορικά με πληροφορίες για τον τόπο ή/και υπηρεσίες δικές μας ή άλλων, να σας τις παρέχουμε ανά πάσα στιγμή.

 6. Οι κοινόχρηστοι χώροι, ο χώρος της πισίνας και των καθιστικών χώρων γύρω από αυτή, θα απολυμαίνονται καθημερινά σχολαστικά με ψεκασμό κατάλληλων εγκεκριμένων μικροβιοκτόνων καθαριστικών.

 7. Έχουμε δημιουργήσει τουλάχιστον 5 χώρους καθιστικού με τις υποχρεωτικές  αποστάσεις μεταξύ τους, ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες και των 5 κατοικιών. Συστήνεται αυστηρά  για την δική σας ασφάλεια, την κάθε μέρα που θα κάνετε χρήση ενός από αυτούς τους κοινόχρηστους  χώρους να  χρησιμοποιείτε αποκλειστικά αυτόν.

 8. Είναι πιθανό να επιβληθεί περιορισμός του αριθμού των λουομένων στην πισίνα από την κυβέρνηση.

Αναμένουμε από την κυβέρνηση τις οδηγίες και τα πρωτόκολα λειτουργίας των τουριστικών δομών, προκειμένου να προσαρμοστούμε σε οτιδήποτε άλλο προταθεί, για την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια όλων μας.

Εμείς διαμορφώνουμε τις συνθήκες και σας περιμένουμε να ξεσκάσετε χωρίς έγνοιες και κίνδυνο.

Γιατί....

Η Ξεκούραση είναι Πολύτιμη και είναι Δικαίωμα Όλων μας

Μέχρι τότε........                                         Τηρήστε τους κανόνες  –  Μείνετε Ασφαλείς

Main Description
2768967

8/4/2020

Ταξιδιάρικες Ιδέες για ένα όμορφο Πάσχα στο σπίτι!

Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις πολύ δύσκολες για όλους. Ωστόσο οι πράξεις μας αυτές να καθίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο σπίτι, ώστε να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας, είναι η μεγαλύτερη πράξη αγάπης για τους γύρω μας και έτσι πρέπει να την αντιμετωπίζουμε.

Εμείς, στο ΔΗΩ Guesthouses σταματήσαμε τη λειτουργία μας εως το τέλος Απριλίου ή εως ότου χρειαστεί, προκειμένου όταν ανοίξουμε να σας παρέχουμε τις καλύτερες και ασφαλέστερες δυνατές υπηρεσίες.

Την απομόνωση αυτή, θα μπορούσαμε να τη δούμε και ως μια ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά με τους αγαπημένους μας, ξοδεύοντας περισσότερο χρόνο μαζί και κάνοντας ευχάριστα πράγματα που υπό άλλες συνθήκες δεν θα είχαμε τη δυνατότητα και το χρόνο να τα κάνουμε.

Αποφασίσαμε λοιπόν φέτος να σας ταξιδέψουμε εικονικά!

Να μερικές ταξιδιάρικες ιδέες..... 

Δωρεάν θεατρικές παραστάσεις :  Θέατρο Πορεία , Εθνικό Θέατρο (παιδικές παραστάσεις) , Παραστάσεις από το σπίτι , Καραγκιόζης

Όπερες

Κινηματογράφος : 36 Ταινίες που κέρδισαν Όσκαρ , Ταρκόφσκι ( αγγλικοί υπότιτλοι) , ΕΡΤ

Ντοκυμαντέρ :  Ίδρυμα Μείζωνος Ελληνισμού , Cosmos

Ηλεκτρονικά βιβλία : Open book , Παραμύθια, Εθνική Βιβλιοθήκη

Μουσεία : Google Arts & Culture , Αρχαιολογικό Μουσείο Αθήνας , Λούβρος , Βρετανικό Μουσείο , Μετ Νέα Υόρκη , Πράδο , Βατικανό , Πινακοθήκη Ουφίτσι Φλωρεντία , Ερμιτάζ Αγία Πετρούπολη

 Όλα τα παραπάνω είναι δωρεάν διαδικτυακές εναλλακτικές αποδράσεις ιδανικές για την τρέχουσα συγκυρία.

Με την ελπίδα λοιπόν ότι σας ανοίξαμε ένα ακόμα παράθυρο ευχαρίστησης και με το σύνθημα 

Μένουμε σπίτι - Μένουμε ασφαλείς

 Σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλό Πάσχα!!! και  Καλή αντάμωση

 Μέχρι Τότε ........           Μείνετε Σπίτι -  Μείνετε Ασφαλής

Footer
2760427