OGIBiz Website

Eshop Before Menu
2760415
Menu
2760416
Banner
26685
Horizontal Image Area
26686

Τριήμερο για Yoga - Trekkinkg και Κολύμπι

6/10/2017 - 8/10/2017

Οι συντελεστές του "ΔΗΩ Guesthouses" και η ομάδα "Yogatrekking και climbing" :

σας προσκαλούμε σε μία yogatrekking & swimming εξόρμηση στα πανέμορφα χωριά της ανατολικής Αρκαδίας! Εκεί όπου ο ποιητής Γιώργος Σαραντάρης ενεπνεύσθη αγναντεύοντας τον ουρανό και τη θάλασσα...

Φύλλα δέντρου
Φτερὰ πουλιοῦ
Ἄνεμος
Ἔπειτα θάλασσα
Κύματα
Χρόνος γαλάζιος
Ὁρίζοντες παντοῦ
Καὶ μπροστά μας
Ὁ οὐρανός

Θα απολαύσουμε τα στοιχεία της αρκαδικής φύσης, με ορμητήριο μας το εξαιρετικής αύρας συγκρότημα κατοικιών "ΔΗΩ GUESTHOUSES" , με θέα το Μυρτώο και τις Σπέτσες.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06/10 Αναχώρηση στις 17:00 από τον σταθμό Αττικής. Άφιξη στα Πέρα Μέλανα γύρω στις 20:30, τακτοποίηση στις βίλλες του ξενώνα και άμεση αναχώρηση για φαγητό στα Σαπουνακαίικα Αρκαδίας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 07/10
8:00-9:00 ελαφρύ πρωινό και αναχώρηση με το πούλμαν για μια μικρής διάρκειας πεζοπορία, που καταλήγει στην πανέμορφη παραλία του Κίσσακα όπου θα κανουμε την πρακτική μας στη γιόγκα και θα κολυμπήσουμε. Επιστροφή στον ξενωνα μας για καφε και ντουζάκι. Κατα τις 14:30 ξεκιναμε με το λεωφορειο για το μονοπατι που οδηγει στην Μονη Ελωνης (διαρκεια πεζοποριας 3 ωρες). Μετά από μια μικρή επίσκεψη στη μονή, αναχωρούμε για το πανέμορφο, ελατοσκέπαστο και ορεινότερο χωριό του Πάρνωνα τον Κοσμά, με υψόμετρο 1150 μέτρα όπου και θα γευματίσουμε.

ΚΥΡΙΑΚΗ 08/10
9:00 ξεκινάμε την πρακτική της γιόγκα στις εγκαταστάσεις του "ΔΗΩ GUESTHOUSES" δίπλα στην πισίνα ή σε κάποιον από τους ιδιωτικούς μας κήπους με θέα το απέραντο καταγάλανο Αιγαίο. 10:00 -11:00 τρώμε πρωινό και αναχωρούμε απο τον ξενώνα για το χωριό Πραστός. Εκεί θα πεζοπορήσουμε μαζί με τον σύλλογο πεζοπόρων Τυρού στο μονοπάτι που οδηγεί σε ένα απο τα ομορφότερα χωριά της Ελλάδας την Καστάνιτσα, όπου θα φάμε και κατόπιν θα επιστρέψουμε στην Αθήνα.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Σακκίδιο πλάτης, αδιάβροχο, μπατόν (αν υπάρχουν), μποτάκια πεζοπορίας (ή αθλητικά παπούτσια), στρωματάκι Yoga (εναλλακτικά ψάθα+πετσέτα) , προσωπικό φαρμακείο (ιδιαίτερα αν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη φαρμακευτική ανάγκη), 1 λίτρο νερό κατα τη διάρκεια των πεζοποριών μας, σνακ (ξηροί καρποί, σταφίδες , μπάρες κ.τ.λ.) , αντηλιακό, καπέλο, γυαλιά ηλίου, μαγιό και πετσέτα για τις βουτιές μας!

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι συμμετέχοντες αναλαμβάνουν την ευθύνη της ατομικής τους ασφάλειας. Οι υπεύθυνοι συντονιστές έχουν το δικαίωμα να προβούν σε αλλαγές των προγραμματισμένων πορειών η των μαθημάτων yoga, αναλόγως των καιρικών συνθηκών ή άλλων παραγόντων.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 155 ΕΥΡΩ
Στο κόστος συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα μεταφοράς (λεωφορείο, διόδια, έξοδα οδηγού), οι οδηγοί trekking, δύο μαθήματα yoga και οι δύο διανυκτερεύσεις.

Για πληροφορίες σχετικά με την εκδρομή και τις δηλώσεις συμμετοχής πατήστε εδώ .

Footer
2760427